Kuva: Pia Kajander

Puheenjohtaja kaudella 2022 Jukka Sillanpää
Sähköposti: puheenjohtaja(at)dystoniayhdistys.com

Osoite: Suomen Dystonia-yhdistys ry, c/o Liikehäiriösairauksien liitto ry, Käsityöläiskatu 4 a, 20100 Turku
Puhelin: 040 764 0908
Yhdistyksen numeroista vastataan aina, kun siihen on mahdollisuus. Kuitenkin varmimmin virka-aikana. Jos et heti saa vastausta, yritäthän uudelleen.
Nyt käytössä myös WhatsApp numero 045 235 2338, johon vastaa yhdistyksen sihteeri.

Sähköposti: info(at)dystoniayhdistys.com

Sihteeri Taina Lehtinen
Puhelin: 045 235 2338
Sähköposti: sihteeri(at)dystoniayhdistys.com

Tiedotusasiat: puheenjohtaja ja sihteeri
Sähköposti: tiedotus(at)dystoniayhdistys.com

Yhteydenottolomake

Mikäli haluat ottaa yhteyttä yhdistykseen tai sinulla on kysymys verkkosivujemme toimivuudesta, täytä alla olevasta linkistä avautuva yhteydenottolomake ja lähetä se. Vastaamme mahdollisimman pian antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteydenottolomake

Osoitteenmuutokset

Muutoksista yhteystiedoissa voi ilmoittaa Liikehäiriösairauksien liiton jäsenkoordinaattori Leena Katajalle puh. 02 274 0431 tai 050 560 1317 tai sähköpostilla leena.kataja(at)liikehairio.fi.

Liikehäiriösairauksien liitto ry:n järjestötoiminnan asiantuntijat

Liikehäiriösairauksien liiton järjestötoiminnan asiantuntijat ovat myös sairastavien ja heidän läheistensä tukena. Liiton viiden järjestötoiminnan asiantuntijasta tehtävänä on ohjata ja neuvoa, tehdä yhteistyötä liiton jäsenyhdistysten (Suomen Dystonia-yhdistys ry, Suomen Huntington-yhdistys ry ja alueelliset Parkinson-yhdistykset) ja niiden vertaistukiryhmien ja -kerhojen kanssa sekä järjestöjen ja julkisen sektorin kanssa. Liitto tiedottaa ajankohtaisista asioista, kehittää ja kouluttaa sekä ohjaa vapaaehtoisuuteen ja vertaistukeen perustuvaa harraste-, virike- ja vaikuttamistoimintaa. Liitto tukee liikehäiriösairauksiin sairastuneita ja heidän omaisiaan sekä tekee edunvalvontaa eri puolilla Suomea.

Järjestötoiminnan asiantuntijoiden sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)liikehairio.fi

TYKS-alue (poislukien Vaasan shp)
Vastaava järjestötoiminnan asiantuntija Tytti Svetloff
Dystonia- ja harvinaistoiminta, edunvalvonta ja vaikuttaminen