Turun seudun vertaistukiryhmä

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä vertaistukiryhmä kokoontuu Lounais-Suomen Neuroyhdistyksen tiloissa, Itäinen Pitkäkatu 68, kuukauden toinen keskiviikko klo 18.–20.

Tule kuulemaan Neuroneuvonnan työhönvalmennuksesta keskiviikkona 14.11.2018 klo 18 alkaen Turun seudun dystonia-vertaistukitapaamiseen, Itäinen Pitkäkatu 68, Turku. Neuroneuvonnan hanke tarjoaa tukea henkilöille, joilla on neurologisen sairauden, kuten dystonian, takia vaikeuksia selviytyä työelämän haasteista.

”Neuroneuvonnan työhönvalmennus tukee sinua, kun työssä jaksaminen, sairauslomalta töihin palaaminen tai työn löytyminen huolestuttaa. Valmennus toteutetaan henkilökohtaisten tapaamisten kautta yksilöllisesti tilanteet ja työtehtävät huomioiden.” Tästä linkistä tulostettava ilmoitus ilmoitustauluille ja jakamaan tietoa vastaanotoilla käyville työikäisille dystoniaa sairastaville.

Työhönvalmennuksen mahdollisuuksista kertomassa hanketyöntekijä Pasi Virtanen.

Ilmoittautumiset kahvitusta varten 7.11. mennessä Taina Lehtinen, puh. 040 724 6781 tai tina.lehtinen(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

12.12. jouluista tunnelmaa

Vertaistukikerho kutsuu dystoniaa sairastavia ja heidän läheisiään mukaan!

Yhteyshenkilö

Taina Lehtinen
tina.lehtinen(at)gmail.com

Suomen Parkinson-liiton avofysioterapiapalvelut

Yksilöpalvelut ja liikuntaryhmät - Suvituulesta asiantuntevasti

Mikäli sairaus uhkaa heikentää toimintakykyä, liikkuminen vaikeutuu tai kivut tekevät päivittäisestä elämästä vaikeaa - Me löydämme yhdessä keinot ennaltaehkäistä sairauden aiheuttamia muutoksia arjessa ja helpottaa jo olemassa olevia toimintakyvyn rajoitteita.

Toimimme Erityisosaamiskeskus Suvituulessa Turun Hirvensalossa. Meillä on monipuoliset liikunta-, allas- ja terapiatilat. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä.

Kuntoutusprosessissa ohjaamme arvioinnin jälkeen terapeuttista harjoittelua ja toimintaa. Annamme neuvontaa ja ohjausta sekä kirjallisen terapiapalautteen. Kuntoutujan toivomuksesta otamme yhteyttä kuntoutujan tukiverkostoon ja kartoitamme jatkotoimenpiteet.

Tavoitteemme on edistää ja ylläpitää sairastuneen toimintakykyä sekä sairastumisen jälkeistä elämänhallintaa. Lisätietoa https://www.parkinson.fi/avoterapiapalvelut