Turun seudun vertaistukiryhmä

Huomio!
Yleisiä ohjeistuksia seuraten yhdistys siirtää/peruu kaikki tapahtumat/tapaamiset toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi.

Maaliskuun Jäsentiedotteessa, joka on lähtenyt painoon jo aikaisemmin, on vertaistukiryhmän tiedoissa "vanhaa tietoa".

Jos tulee kysyttävää tai mieltä askarruttaa, olen tavoitettavissa puhelimitse omassa 0407246781 sekä yhdistyksen sihteerin 0452352338 numeroissa. Myös sähköpostitse olen tavoitettavissa.

Yhdistyksen aktiivitoimijat ja Parkinsonliiton henkilökunnan tavoitat normaalisti puhelimella ja sähköisissä kanavissa.

Parkinsonliitto on myös päätynyt koronaviruksesta johtuen perumaan kaikki tilaisuudet, kurssit ja muut kokoontumiset toukokuun loppuun saakka.

Linkissä Parkinsonliiton tiedote: https://www.parkinson.fi/ajankohtaista/koronavirus-ei-aiheuta-liikehairiosairaille-erityistoimenpiteita

Toivottavasti syksyllä tapaamme Lounais-Suomen Neuroyhdistyksen tiloissa, Itäinen Pitkäkatu 68, kuukauden toinen keskiviikko klo 18–20.

Yhteyshenkilö

Taina Lehtinen