Turun seudun vertaistukiryhmä

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä vertaistukiryhmä kokoontuu Lounais-Suomen Neuroyhdistyksen tiloissa, Itäinen Pitkäkatu 68, kuukauden toinen keskiviikko klo 18.–20.

Keväällä tapaamme seuraavasti:

11.4.  ja 9.5.

Vertaistukikerho kutsuu dystoniaa sairastavia ja heidän läheisiään mukaan!

Yhteyshenkilö

Taina Lehtinen
tina.lehtinen(at)gmail.com

Suomen Parkinson-liiton avofysioterapiapalvelut

Yksilöpalvelut ja liikuntaryhmät - Suvituulesta asiantuntevasti

Mikäli sairaus uhkaa heikentää toimintakykyä, liikkuminen vaikeutuu tai kivut tekevät päivittäisestä elämästä vaikeaa - Me löydämme yhdessä keinot ennaltaehkäistä sairauden aiheuttamia muutoksia arjessa ja helpottaa jo olemassa olevia toimintakyvyn rajoitteita.

Toimimme Erityisosaamiskeskus Suvituulessa Turun Hirvensalossa. Meillä on monipuoliset liikunta-, allas- ja terapiatilat. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä.

Kuntoutusprosessissa ohjaamme arvioinnin jälkeen terapeuttista harjoittelua ja toimintaa. Annamme neuvontaa ja ohjausta sekä kirjallisen terapiapalautteen. Kuntoutujan toivomuksesta otamme yhteyttä kuntoutujan tukiverkostoon ja kartoitamme jatkotoimenpiteet.

Tavoitteemme on edistää ja ylläpitää sairastuneen toimintakykyä sekä sairastumisen jälkeistä elämänhallintaa. Lisätietoa https://www.parkinson.fi/avoterapiapalvelut