Pohjois-Savon vertaistukiryhmä

Tavataan pitkästä aikaa vertaistuen merkeissä keskiviikkona  2.9. klo 15-17 Suokadun toimintakeskuksella 2.krs:n ryhmähuoneessa.

Suokadun toimintakeskuksen ohjeen mukaan meidän täytyy poistua ryhmätilasta 10 minuuttia ennen kokoontumisen päättymisajankohtaa.

Syksyn ensimmäisessä tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan yhdessä syksyn tapaamiskertojen sisältöjä. Lisäksi käydään läpi vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio, jotka on pitänyt jo lähettää yhdistykselle STEA- tuen hakemista varten.

Servican palvelut eivät ole käytössä ja riskien minimoimiseksi jätetään kahvitus ainakin ensimmäisellä kerralla väliin ja mietitään miten toimitaan jatkossa kahvituksen kanssa.

Jokainen harkitsee tietenkin itse onko turvallista tulla kokoontumiseen ja muistattehan, että flunssaoireisena ei saa tulla ryhmään. Tilanne voi muuttua koronan suhteen nopeastikin ja kokoontumisiin voi tulla rajoituksia eri tahoilta. Seuraattehan yleisiä ohjeistuksia ja sähköpostia mikäli kävisi niin ikävästi, että emme pääse vieläkään kokoontumaan.

Lämpimin terveisin ja etähalauksin
Aira ja Paula

Entiset ja uudet jäsenet olette tervetulleita!

Yhteyshenkilöt

Aira Kuivalainen, Kuopio