Tule jäseneksi Suomen Dystonia-yhdistykseen

Kuva: Pia Kajander

Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi Suomen Dystonia-yhdistykseen, olet sitten diagnoosin saanut, omainen, läheinen tai kannattajajäsen. Jäsenenä saat aluksi tietopaketin, jossa kerrotaan dystoniasta. Jäsenetuihin kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Jäsentiedote.

Suomen Dystonia-yhdistyksen kattojärjestönä toimiva Suomen Parkinson-liitto tarjoaa sairastuneille tiedotusta, neuvontaa, koulutusta, sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja sekä lomatoimintaa. Yhdistyksen jäsenenä saat myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Parkinson Postia -lehden.

Halutessasi voit osallistua paikallisen vertaistukiryhmän, yhdistyksen tai Suomen Parkinson-liiton järjestämiin tilaisuuksiin - tai lähteä aktiivisesti itse mukaan paikallistoimintaan. Vapaaehtoisella järjestötoiminnalla on paljon annettavaa niin sairastuneille kuin kannatusjäsenillekin.

Suomen Dystonia-yhdistykseen liittyvän on täytettävä alla olevasta linkistä tulostettava lomake ja lähetettävä se siinä annettuun osoitteeseen.

Tulostettava jäsenlomake

Suomen Dystonia-yhdistyksen kattojärjestöllä Suomen Parkinson-liitolla on sähköinen jäsenhakemus, jonka välityksellä voit myös liittyä Suomen Dystonia-yhdistys ry:n jäseniksi:

Suomen Parkinson-liiton sähköinen jäsenlomake

Muistathan valita lomakkeen Jäsentiedot-otsikon alla olevaan "Haluan liittyä seuraavaan yhdistykseen" -kohtaan "Suomen Dystonia-yhdistys ry".

Suomen Dystonia-yhdistys ry rekisteriseloste