Jäsenedut

Uusi etu jäsenille:

Annahoivaa.fi ja Annakenkää.fi omistaa ivalolainen Hoivakoti Anna ja Aapeli Oy. He ovat lupautuneet toimittamaan hyvinvointituotteitaan Suomen Dystonia-yhdistyksen jäsenille 20 % alennuksella, mm. Back on Track tuotteissa on dystoniaan sopiva lämmin huivi, jota jäsenet ovat kyselleet. Löytyy myös kauluri, sukat ja paljon muita tuotteita.

Katso itse mistä tuotteista sinä voisit hyötyä! Heillä on käyttäjäystävälliset kotisivut. Pääset niihin tästä linkistä www.annahoivaa.fi myös Back on Track-tuotteita

Alennuskoodi on syyskuun Jäsentiedotteessa ja se laitetaan tilausvaiheessa Kampanjakoodi kohtaan, jonka jälkeen painetaan Aktivoi painiketta ja sen jälkeen näkee alennetun hinnan.

Alennuksen saa ovh hintaisista tuotteista ja toimitus sekä palautukset ovat ilmaisia.

Painotuotteita

de meLLe Oy Dystonia-aiheisia tuotteita. Lisätietoa