Oulun Dystonia-päivät

DYSTONIA-PÄIVÄT 24.-25.9.2022 Oulussa Original Sokos Hotel Arinassa.
Teemana: Dystoniaa sairastava on oman elämänsä taikuri

Dystonia-päivien ohjelma pdf-tiedostona

Ilmoittautumislomake pdf-tiedostona

Siirry sähköiselle ilmoittautumislomakkeelle

Lauantai 24.9.

10.00 alk. Ilmoittautuminen
11.00        Lounas
12.00        Tervetuloa Dystonia-päiville; puheenjohtaja, hallituksen ja  Dystonia-päivien työryhmän esittely, liiton puheenvuoro
12.20        LT, neurologian el Johanna Annunen, OYS, Dystonian monimuotoinen hoito"
13.50        Tauko
14.00        LL, neurokirurgian el Maija Lahtinen, OYS, ”Dystonian neurokirurginen hoito”
14.45        Aluepäällikkö DBS Janne Tammelin, Boston Scientific, ”DBS liikehäiriösairauksien hoidossa”
15.00        Kahvitauko
15.30        Suomen Dystonia-yhdistys ry:n syyskokous
 17.00       Taikuri Niko, "Taikuri Niko viihdyttää ja tarjoaa naurunpyrskähdyksiä sekä hämmennyksen hetkiä osallistavalla taikaesityksellään."
19.00        Illallinen etukäteen ilmoittautuneille

Sunnuntai 25.9.

7.30 alk.  Aamiainen hotellivieraille
  9.30        Fysioterapeutti Sanna Tikkala, Tuiran Fysio, ”Psykofyysisellä fysioterapialla kohti oman kehon ymmärrystä”
10.15        Vertaistukikeskustelut
11.30        Palautekeskustelu
12.00        Huoneiden luovutus
Lounas etukäteen ilmoittautuneille

Muutokset mahdollisia

Yhteistyökumppanit:

Ilmoittautumisesta ja majoitusvarauksista

Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 10.8.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.dystoniayhdistys.com/Dystonia-paivat Oulussa 2022 tai täyttämällä Jäsentiedotteessa oleva lomake ja lähettämällä se info@dystoniayhdistys.com sähköpostiin. Postitse ilmoittautumisen pitää olla perillä 10.8.2022. Voit myös valokuvata tai skannata täytetyn ilmoittautumislomakkeen ja lähettää sen em. sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautunut peruu osallistumisensa (pois lukien äkillinen sairaus, josta oltava todistus), maksua ei palauteta. Ilmoittautuneille lähetetään tarkennettu ohjelma ja lasku loppukesällä.

Majoitusvaraukset: Huoneiden varaukset hotellin numerosta +358 8 312 3111 tai sähköpostilla sales.oulu@sokos.hotels.fi. Varaustunnus majoituksensa 9.9.2022 mennessä varanneille on ”BDYSTONIA22”.

Hinta tunnuksella varattaessa on 1 hengen huoneessa 100 € ja 2 hengen huoneessa 120 €.
Mahdolliset peruutukset osallistujat hoitavat itse. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Järjestäjä: Suomen Dystonia-yhdistys ry, Finlands Dystoni-förening rf
Osallistujat: Suomen Dystonia-yhdistys ry:n jäsenet ja asiasta kiinnostuneet
Tavoite: Antaa tietoa dystoniasta ja sen hoidosta sekä vertaistuki. Tapaamalla muita, huomaa vertaistuen voiman! Tarkoituksena on lisätä osallistujien hyvinvointia ja auttaa jaksamaan arjessa.
Sisältö: Luentokeskustelut, yhdistyksen syyskokous ja vertaistukikeskustelut ryhmissä ja yksilötasolla.

Peruutus on tehtävä sähköpostitse info@dystoniayhdistys.com tai postitse
Suomen Dystonia-yhdistys ry, c/o Taina Lehtinen Nummikuja 112 21555 Taatila.

Tiedustelut ja lisätietoja:
Taina Lehtinen, puh 045 235 2338, info@dystoniayhdistys.com