Ilmoittautumislomake Helsingin Dystonia-päiville

DYSTONIA-PÄIVÄT 25.-26.9.2021 Helsingissä Original Sokos Hotel Triplassa.
Teemana: Yhdessä jaksaa paremmin

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 12.8.2021 mennessä tällä ilmoittautumislomakkeella.
Tai täyttämällä Jäsentiedotteessa oleva lomake (pdf) ja lähettämällä se sähköpostiin info@dystoniayhdistys.com tai postitse lomakkeessa olevaan osoitteen. Postitse ilmoittautumisen pitää olla perillä 12.8.2021.

Mikäli ilmoittautunut peruu osallistumisensa (pois lukien äkillinen sairaus, josta oltava todistus) maksua ei palauteta.

Majoitusvaraukset:
Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Huoneiden varaukset numerosta +358 300 870 000. Varaustunnus majoituksensa 27.8.2021 mennessä varanneille tunnuksella ”Dystoniapäivät”.

Hinta tunnuksella varattaessa on 1 hengen huoneessa 125 € ja 2 hengen huoneessa 145 €.
Mahdolliset peruutukset osallistujat hoitavat itse.

HUOM! Tilaisuuden toteutumiseen vaikuttavat vallitsevan koronatilanteeseen perustuvat viranomaisten ohjeet ja määräykset.

Matkakulut ja mahdolliset yöpymiset osallistujat maksavat kokonaan itse. Yhdistyksellä ei ole tilaisuuden järjestäjän vastuuvakuutusta.

Täytä lomake huolella! Voit ilmoittaa lomakkeella myös kysymyksesi esiintyjille (neurologille, fysioterapeutille, järjestäjille yms).

• Osallistumismaksu la-su sisältää lauantain ja sunnuntain kokoustilan ja ohjelman sekä lauantain lounaan ja iltapäiväkahvit.
  • Vain lauantain osallistumismaksu sisältää lauantain kokoustilan ja ohjelman sekä lauantain lounaan ja iltapäiväkahvit.
  • Vain sunnuntain osallistumismaksu sisältää sunnuntain kokoustilan ja ohjelman.
  • Lauantai-illan buffet-ruokailu on 50 € ja sunnuntain lounas 24 € (etukäteen ilmoittautuminen).

Muista varata hotellihuone Hotelli Triplasta pe 27.8.2021 mennessä!

Kuva: Reijo Hursti

Neurologille, fysioterapeutille, ym., järjestäjän ohjelmasta ym.
Kuvavarmenne